Bjelica uoči derbija na Rujevici: ‘Rijeka je jaka i moćna momčad’

Foto: snimka zaslona

U nedjelju na Rujevici u derbiju 13. kola hrvatskog nogometnog prvenstva Rijeka dočekuje Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su prije dva dana gostovali u Napulju gdje su upisali četvrti poraz u Europskoj ligi. Domaćin Napoli slavio je 2:0, no oslabljena Rijeka pružila je dobar otpor talijanskoj momčadi. Osječani su pak ovoga tjedna odradili zaostali dvoboj 9. kola protiv Istre 1961. Pobjedom u Puli momčad Nenada Bjelice izjednačila se bodovno na vrhu prvenstvene ljestvice, a sada je na Rujevici čeka Rijeka.

– Dobro smo se regenerirali, to je bilo najvažnije, postići da igrači nakon dva dana budu u optimalnoj formi. Vjerujem da ćemo biti na dobrom fizičkom nivou, na mentalnom sam siguran da ćemo biti dobri. Vratili su nam se dečki koji su bili pod koronom tako da smo u svakom pogledu jači i vjerujem da ćemo to prezentirati u nedjelju na Rujevici, rekao je osječki strateg uoči derbija s Riječanima.

– Imamo na raspolaganju 22 igrača, tri golmana i 19 igrača, to pokazuje raznovrsnost u izboru. Pobjednička momčad se ne mijenja, vidjet ćemo. Zadnje dvije utakmice odigrali smo na dobrom nivou, vidjet ćemo hoćemo li nešto mijenjati i što ćemo odlučiti, dodao je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oslabljena Rijeka pružila je dobru partiju u Napulju.

– Rijeka je protiv Napolija odigrala kvalitetnu utakmicu, vidjet ćemo u kojem će sustavu i sastavu nas dočekati. Bit ćemo spremni za sve, znamo kvalitete Rijeke, pogotovo na Rujevici. To je jaka i moćna momčad, očekujemo tvrdu utakmicu i pobjedu, rekao je Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.