Bjelica uoči Istre: “Čeka nas zahtjevan zadatak, ali igrači će pružiti maksimum”

Foto: fah

U 15. kolu domaćeg nogometnog prvenstva Osijek će u subotu ugostiti Istru 1961. Susret su najavili trener Osječana Nenad Bjelica i dokapetan Bijelo-plavih Mihael Žaper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prisilne stanke prošloga tjedna kada je zbog koronavirusa odgođen derbi protiv Rijeke, Osijek spremno dočekuje Puljane.

– Trojica od zaraženih igrača su izašla iz karantene i bit će na raspolaganju za utakmicu, a uskoro bismo trebali biti kompletirani. Testirali smo momčad, pred Istru ćemo napraviti novi test pa ćemo vidjeti je li se nešto potkralo. Od ostalih igrača izvan kadra su Jugović, Kleinheisler, Miloš i Mierez, dok su Erceg i Brlek već duže ozlijeđeni. Brlek bi u nedjelju s drugom momčadi mogao dobiti malu minutažu kako bi se počeo prilagođavati intenzitetu utakmica, rekao je Nenad Bjelica.

Istra 1961 je slavila 2:0 protiv Osijeka u dvoboju 6. kola igranom u Puli krajem kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško nam je pao poraz u Puli, ali bio je više nego zaslužen. Nismo tamo odigrali dobru utakmicu, imali smo svoje prilike, ali se zasluženo prelomilo na stranu domaćina. Istra 1961 je tada bila u negativnom nizu, sada dolaze u Gradski vrt usred pozitivne serije, osvojenog boda na Maksimiru i pobjede protiv Lokomotive. Sigurno nas čeka zahtjevan zadatak, ali će igrači koji će istrčati pred naše navijače pružiti svoj maksimum, a kada damo svoj maksimum onda su izgledi za pobjedu veliki. Navijače pozivam da dođu i da nas podrže, dodao je osječki strateg.

Dobro izdanje svojih suigrača očekuje i dokapetan Mihael Žaper.

– Atmosfera u momčadi je jako dobra, kroz tjedan smo kvalitetno trenirali i što reći drugo osim da smo spremni za utakmicu koja slijedi. Trudimo se u svakoj utakmici dati svoj maksimum, očekujem tvrdu utakmicu, ali vjerujem da će se puno toga pitati nas, rekao je Žaper, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.