Krznar odgovorio treneru Rapida na opasku da Petković premalo trči

Foto: fah

Trener Dinama Damir Krznar bio je izuzetno zadovoljan s tri boda protiv Rapida u Europskoj ligi, a prvenstveno s momčadskom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moram reći da je utakmica bila klasični primjer momčadske igre, i kad nastupimo tako, tad i momčad izbaci pojedinca, danas Komnen, Oršić, Petković, Šutalo, ali da ih sve ne nabrajam. Svi su izgarali jedan za drugog, kapa do poda cijeloj momčadi, rekao je Krznar.

S njim se složio i napadač Komnen Andrić.

– Slažem se sa šefom, ona utakmica u Beču bila je samo jedan loš dan. Danas smo pokazali timsku borbu, svi su dali svoj maksimum, to je najveća snaga ove ekipe i samo moramo nastaviti u ovom pravcu, rekao je Andrić na početku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je trener Dinama primljeni pogodak na početku, ali i sjajno partiju mladog Josipa Šutala.

– Primljeni gol je bio je malo i produkt naše ideje, jer smo svjesno podigli liniju zadnju malo više, tamo su nas izuzetno nisko spustili. Bartol je spustio pozornost u toj situaciji, jedna mala greška igrača, ali nastavili smo po svojem planu te iskoristili sve nedostatke koje je Rapid pokazao. Bili smo puno strpljiviji i koncentriraniji nego inače. Šutalo je bio sjajan i napadački, postigao je pogodak nakon čega smo rutinski priveli utakmicu kraju, rekao je Krznar.

Andriću je bilo drago što je njegov pogodak bio za vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad smo primili gol, ja sam i dalje vjerovao da ćemo dobiti utakmicu. Sretan sam zbog svog gola, žao mi je što nije bio u 35. minuti da tako čestitamo rođendan našim igračima. Sretan sam, ali ne želim pričati o sebi. Najbitnija je ekipa, rekao je Andrić.

Trener Rapida Dietmar Kühbauer je ranije na konferenciji za novinare rekao, na pitanje kojeg bi igrača Dinama volio vidjeti u svojoj momčadi, da bi uzeo dvojicu igrača Dinama – Petkovića i Oršića te dodao je Bruno odličan igrač, ali da premalo trči. Ovako mu je odgovorio, s osmijehom na licu, Krznar:

– 150 metara nedostaje mu do 10 000, tako da, to je sasvim zadovoljavajuće za Petka. Vjerojatno će se pohvaliti da je to blizu svojeg rekorda, on ima prednosti i mane kao i svi igrači cijelog svijeta. Prednosti ima više nego mana, razumijem razmišljanja trenera Rapida, na tu trku su nas dobili u prvoj utakmici, sada smo bili bolji, a čudi me da bi uzeo samo dvojicu. Ja ću biti fer i reći da bih volio i dvojicu njihovih, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.