Boban: U hrvatskom nogometu nema mjesta i za Mamića i mene

Nakon što ga je Zdravko Mamić prozvao na konferenciji za medije rekavši da on stoji iza inicijative Generacije ’97., Zvonimir Boban prvi put se oglasio po pitanju promjena u vodstvu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni predsjednik ‘modrih’ rekao je kako se Šokota, Šimić, Bišćan i Marić nalaze s Bobanom u njegovoj slastičarnici, Boban je Mamiću odgovorio s puno sarkazma.

– Lopov mi priča da sam lopov, peder da sam homoseksualac, a hulja da sam urotnik. Tako to ide u našoj maloj zabiti. Zahvaljujem Dinamovoj skupštini, Izvršnom odboru i državi što dopuštaju da imamo dvorsku ludu. Nijedna država si to ne može priuštiti, olakšava nam svakodnevicu svojom razmetljivošću i duhovitošću – rekao je bez dlake na jeziku Boban i sarkastično nastavio:

– Jedan pravi uličar me zove spletkarošem i čovjekom bez hrabrosti. Za mene će ostati dobrotvor, idol, junak našeg doba i nadam se da mu neću biti vjetrenjača pa me se ne treba bojati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od skorog povratka u hrvatski nogomet, očito, neće biti ništa.

– Tu nema mjesta i za mog idola i mene, frustriran sam zbog toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.