Bogata ponuda za Modrića iz Intera: Velika plaća, dugačak ugovor… ali može li smekšati Pereza?

Foto: fah

Luka Modrić i prelazak u Inter glavna su tema posljednjih dana u medijima. Iako je Florentino Perez poručio da ga neće prodati ispod 750 milijuna eura, u Interu se nadaju kako će ga smekšati razgovor s Modrićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Posljednja večera u prvom planu: Spot kojim je Inter dočekao hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka…

Inter nudi zaradu od 11,5 milijuna eura godišnje, a Inter njegovom aktualnom poslodavcu nudi 15 milijuna eura odštete odmah za jednogodišnju posudbu, koja bi značila obavezu kupnje idućeg ljeta, kada bi Realu platili još 25 milijuna eura.

Navodno nude Modriću ugovor na čak četiri godine što je dugačak ugovor za nekoga tko ima 33 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić u Realu je šest godina, te je s njima osvojio četiri naslova prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.