(VIDEO) Posljednja večera u prvom planu: Spot kojim je Inter dočekao hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka…

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski nogometni reprezentativac i jedan od najboljih desnih bekova svijeta, Šime Vrsaljko, ovog ljeta napustio je redove madridskog Atletica te se skrasio u milanskom Interu. Šime se tako našao u Milanu zajedno sa srebrnim suigračima iz reprezentacije, Ivanom Perišićem te Marcelom Brozovićem, a posljednjih se dana spominje i dolazak Luke Modrića iz Reala, kome neki savjetuju prelazak na Apeninski poluotok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Interu je Šime dočekan kako i zaslužuje jedan od najboljih bekova Svjetskog prvenstva. S obzirom da se Inter ove sezone pojačao te da su uspjeli i izboriti plasman u Ligu prvaka ambicije kluba najveće su u posljednjih nekoliko godina. Lov na naslov Serie A te što dalje u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi svijeta.

Poruka Šimi na kraju: ”Inter je tvoja sudbina”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub je tako objavio spektakularan video kojim je dočekao hrvatskog reprezentativca, zapravo se radi o priči koja je ispričana kroz tetovaže desnog beka Vatrenih, a posebno su naglasili jednu tetovažu –  Posljednju večeru. Riječ je o slici koja krasi i jednu od pet milanskih katedrala.  Takvom gestom očito su autori videa nastojali pokazati kako je Šimi Milano pod kožom i to ne od danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.