Bojan Bogdanović otkriva: ‘Grozno mi je! Igram košarku karijere, a nisam mogao igrati za Hrvatsku’

Foto: fah

Bojan Bogdanović u razgovoru za Sportske novosti govorio je o uvjetima za treniranje u svom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Meni su najveći problem lopta i dvorana. Pazite, svi mi možemo trčati, postoje trake, imamo sobne bicikle, ali izgubit ćemo, počet ću od sebe, osjećaj za loptu. I bit će to dosta teško vratiti, posebno teško za nas šutere. S obzirom na to da je svatko od nas na dnevnoj bazi šutirao serije i serije.

Da, nisu te trice došle same po sebi. Postoji talent, ali talent je na kraju dana samo deset posto, ostalih devedeset posto je rad. Talent je, kad pričamo o Bogdanoviću, staviti tricu kad je gusto, na minus dva sa sirenom, recimo. To ne možeš naučiti na treningu”, opisuje.

Olimpijske igre prebačene su za 2021. godinu, a slijedom toga će i olimpijske kvalifikacije kojima će Hrvatska biti domaćin biti prebačene za lipanj 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, sve je prebačeno za godinu dana kasnije. I neki koji će igrati, nema tu dvojbe, bit će bolji, zreliji, poput Zupca, Hezonje, Šarića, Bendera ili Žižića, govorim o ovim momcima koji mogu nositi rezultat. S druge strane godinu dana stariji bit ćemo Roko, Simon, Perić ili ja. Teško je donositi neke procjene, ali jedino čemu se mogu nadati jest da ćemo biti zdravi. Iskreno, meni je žao što nismo igrali proteklo i ovo ljeto. Za ono lanjsko smo si sami krivi jer se nismo plasirali na SP, a za ovo se dogodilo što se dogodilo”, kaže pa otkriva zašto mu je žao.

“Zato što igram najbolju košarku, košarku karijere. I takav nisam mogao igrati za reprezentaciju, to mi je grozno”, opisuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.