Bojan Bogdanović reagirao na nepravdu od strane NBA lige: ”Više mi vrijedi vaša podrška nego njihov smrdljivi poziv”

Foto: fah

Najbolji hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, nije dobio poziv za sudjelovanje u All-star utakmici, iako je, objektivno govoreći, zaslužio. Bogdanović nije dobio čak ni poziv na All-star natjecanje u tricama, pa čak ni kao zamjena za ozlijeđenog Damiana Lillarda. Umjesto Bojana na All-star vikendu u Chicagu nastupit će Devin Booker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bojan Bogdanović ima 169 pogođenih trica iz 398 pokušaja ove sezone, u prosjeku je to 3.2 trice po utakmici iz 7.5 pokušaja. Jedini igrač koji ima bolji skor od hrvatskog reprezentativca je Duncan Robinson. No, unatoč ovim podacima NBA liga ne smatra da je to dovoljno da Hrvat dobije pozivnicu za ovo popularno natjecanje.

Bojan Bogdanović nije se odlučio na šutnju, naprotiv, reagirao je na društvenim mrežama i to na Instangram stranici Hoopster. Bogdanović je poručio:

Foto: Snimka zaslona

“Vrijedi više podrška svih vas nego njihov smrdljivi poziv već drugu godinu zaredom…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.