Braća Sinković osvojila šesti naslov Europskih prvaka: ‘Bilo je teško kao što smo i očekivali’

Foto: PR

Braća Sinković osvojila su šesti naslov Europskih prvaka. U cilj su ušli s vremenom 6:35.93, drugi su Španjolci Aleix Garcia Pujolar i Rodrigo Conde Romen (6:38.46), dok su treće mjesto zauzeli Litavci Armandas Kelmelis i Dovydas Nemeravicius (6:42.11).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Presretni smo s Europskom titulom! Bilo je teško kao što smo i očekivali, Španjolci su bili odlični protivnici, čak su nas i iznenadili, krenuli jače nego što smo mislili. Ali mi smo se dobro osjećali u čamcu, bila nam je dobra tehnika, odličan ritam tako da smo odlučili nastaviti veslati svoj tempo, a drugih 1000 metara što budemo mogli napraviti. Na kraju se pokazalo kao dobra i dobitna odluka. Španjolci su posustali malo zadnjih 1000 metara iako znamo da imaju dobar finiš pa se nismo smjeli opustiti”, rekao je Valent Sinković.

”Presretni smo! Nakon šest godina titula u dvojcu na pariće u staroj i najdražoj disciplni! Sada nas čekaju tri dana odmora i nakon toga idemo na pripreme za Svjetsko prvenstvo. Nadamo se da više nećemo imati ozljeda , da ćemo ove pripreme odraditi 100% i da ćemo biti još bolji na Svjetskom prvenstvu”, nadodao je Martin Sinković.

”Nisu bile idealne pripreme za Europsko što se ozljeda tiče, a i tehničkih detalja, nismo bili skroz zadovoljni. Ali moramo uvijek dati sve od sebe i u najtežim trenutcima izvući svoj maksimum pa kada nas netko pobijedi i dalje ćemo biti sretni jer smo dali sve od sebe. Sada se veselimo pripremama i pokušat ćemo biti u još boljoj formi i još jači za Svjetsko prvenstvo jer će nam trebati!’, rekao je Valent Sinković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.