Brat u šoku: Nakon odlaska legende Dinama Zvezdana Cvetkovića reagirao i Boro Cvetković, Dinamovo ‘Lane sa Korane”

Foto: GNK Dinamo

Bivši nogometaš Dinama, ali i Crvene zvezde, Borislav Boro Cvetković, u potpunom je šoku nakon što je saznao za smrt legende Dinama i svog brata Zvezdana Cvetkovića koji je, zajedno s Borom bio član legendarne i nezaboravne Dinamove šampionske generacije iz 1982. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tragedija. Strašno, u šoku sam! Čuo sam se sa Zvezdanovim sinom i on mi je rekao da je bratu bilo loše posljednjih dana. Jutros je oko 7.30 pao ispred kuće, valjda blizu garaže i udario o rubnik. Kaže mi da je na mjestu ostao mrtav”, rekao je Boro Cvetković za radikalni srpski Kurir, koji se u Srbiji smatra glasilom Šešeljeve Srpske radikalne stranke.

“Spremam se jer uskoro krećem za Zagreb. Što ću…Idem ispratiti brata”, poručio je Boro Cvetković i dodao kako mu je brat imao problema sa srcem. Tužna vijest o odlasku Dinamove legende šokirala je hrvatsku javnost,  a točan uzrok smrti bivšeg igrača, sportskog direktora i trenera zagrebačkog Dinama ustanovit će obdukcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede Bore Cvetkovića, recimo kako je Boro bio svojedobno zaista istinski Dinamovac, a onda ga je sredinom osamdesetih Miroslav Blažević potjerao iz kluba, navodno zbog boemskog načina života. Boro je otišao u Crvenu zvezdu. Pokojni i legendarni radio reporter Ivo Tomić dao je u svom stilu nadimak Bori Cvetkoviću, Dinamovo ”Lane sa Korane…” Nažalost, Boro je bio jednim dijelom i dio Arkanovog ”nogometnog” projekta, govorimo o klubu Obilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.