Brazilci hvale Hrvatsku: ‘Tite je veliki Modrićev fan, obožava ga, što je i sam više puta priznao’

Foto: fah

Samo su dva tjedna ostala do početka SP-a. Hrvatska reprezentacija ima prije toga dva prijateljska nastupa, prvi u nedjelju kada će u 16 sati igrači Zlatka Dalića na travi mitskog Anfielda zaigrati protiv Brazila. Zatim 8. lipnja slijedi utakmica u Osijeku protiv Senegala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ususret prvoj utakmici novinar brazilskog O Globa Bruno Marinho i Gustavo Hofman s ESPN-a objavili su najave.

”Utakmica s Hrvatskom savršen je test za Brazil. Mislim da će Tite ovaj susret iskoristiti kako bi poradio na nekoliko ključnih stvari u igri protiv teškog suparnika, koji će im zadati problema i u napadu i u obrani. Hrvatska je jača od svih njihovih suparnika u skupini i Tite želi dobro iskoristiti Hrvatsku. Igrači poput Luke Modrića možda su umorni jer su imali izuzetno napornu i dugu sezonu iza sebe, ali Hrvati svejedno imaju snažnu momčad. Bit će to dobar pokazatelj gdje je Brazil trenutno i u kakvom je stanju Neymar, koji se još oporavlja od ozljede i nije sasvim spreman”, piše Marinho.

“Tehnički je Hrvatska jako dobra, s odličnim veznim redom. Tite je veliki Modrićev fan, obožava ga, što je i sam više puta priznao. Brazilski savez je ovaj susret dogovorio kao pripremu za Srbiju, samo što je Hrvatska tehnički puno bolja, dok je Srbija fizički moćnija. Sviđa mi se hrvatska reprezentacija, ali oni će nas sigurno više napadati nego Srbija, koja ima defenzivniji pristup”, istaknuo je Hofman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.