Brazilska nogometna reprezentacija uvjerljiva protiv Salvadora, Argentina razočarala bez golova protiv Kolumbije

Foto: fah

Nogometna reprezentacija Brazila pobijedila je Salvador sa 5-0 u prijateljskom susretu igranom na FedEx Field stadionu u Landoveru, dok su Argentina i Kolumbija odigrale 0-0 na MetLife stadionu u East Rutherfordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Bivši svjetski prvaci nisu imali problema protiv slabašnog Salvadora koji može biti sretan što je primio samo pet golova.

Junak utakmice bio je mladi napadač Evertona Richarlison koji je u svom prvom nastupu u dresu ‘Selecaoa’ zabio dva gola.

“Oduševljen sam što sam dobio priliku. U prvom nastupu zabio sam dva gola i ovu večer nikada neću zaboraviti,” kazao je 21-godišnji napadač koji je u Everton stigao ovoga ljeta iz Watforda za 50 milijuna eura postavši najskuplji igrač u povijesti Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu predstavu pružio je i Neymar koji je načeo suparničku mrežu u 4. minuti, a potom upisao i tri asistencije. Među strijelce su se upisali i Coutinho (30), te Marquinhos (90).

Argentina i Kolumbija su u East Rutherfordu odigrali razočaravajućih 0-0. Obje reprezentacije vodili su privremeni izbornici. ‘Gauče’ je vodio izbornik U-17 reprezentacije Lionel Scaloni nakon što je Jorge Sampaoli dobio otkaz nakon svjetskog prvenstva u Rusiji, dok je na kolumbijskoj klupi sjedio Arturo Reyes nakon što je Jose Pekerman prošlog tjedna podnio ostavku.

Argentinci su nastupili bez najboljeg igrača Lionela Messija, a priliku je dobio Mauro Icardi koji nije nastupio na World Cupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Nashvilleu su snage u prijateljskom susretu odmjerili SAD i Meksiko i domaćin je slavio 1-0.

Pogodak odluke zabio je Tyler Adams u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.