Drago Ćosić će s HRT-a otići sporazumno, njegov odvjetnik: ‘Nema elemenata za kazneno djelo’

Foto: hrt

Skanadal s ulaznicama koji je potresao HRT doveo je do toga da Drago Ćosić odlazi, ali sporazumno, odnosno uz otpremninu, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karte o kojima je riječ bile su u prodaji za 18.500 eura, a prema serijskom broju istraga je dovela do HRT-a. Neki izvori tvrde da je Ćosić sam obavijestio Fifu da su ulaznice na oglasniku, a i sam vrh HRT-a o mogućem problemu.

HRT je nakon svega obavijestio DORH, a sada se svime bavi Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu. Na njima je da istraže jesu li djelatnici HRT-a počinili kazneno djelo pokušajem preprodaje ulaznica koje nisu bile njihove. ODO Zagreb provodi izvide povodom zaprimljene prijave o sumnji na pronevjeru.

“Ćosića se ne sumnjiči ni za što. Nema elemenata ni za jedno kazneno djelo”, tvrdi Ćosićev odvjetnik Mate Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom na svoj status i činjenicu da je u toj kući odradio 37 godina te postao jako prepoznatljivo lice, nada se da će to uspjeti riješiti sa što manje medijske pompe”, dodaje Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.