Britanci oduševljeni Babićem, on poručio: Idem sad po veće stvari

Foto: snimka zaslona

Hrvatski boksač Alen Babić ostvario je protiv Amerikanca Erica Moline najveću pobjedu karijere, slavio je protiv bivšeg dvostrukog izazivača u borbama za naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključan trenutak bio je jaki napad u šestoj sekundi druge runde, nakon kojega se Molina našao na podu, Nastavio je još neko vrijeme borbu, no ubrzo ju je sudac prekinuo.

Babić se nakon pobjede oglasio na Instagramu:

– Hvala svima na dolasku i slanju podrške tijekom cijelog tjedna i šire. Savage je najskromniji među vama. Nadam se da sam vam skrenuo misli s problema i da ste uživali u borbi dokle god ona trajala. Idemo sad po veće stvari. Hvala mom bratu Dillanu Whyteu što se brinuo, hvala mom promotoru Eddieju Hearnu što mi je dopustio da vas ponovno šokiram. Ubrzo se vraćam, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Babić je rekao da želi boksati s Daveom Allenom, a promotor Eddie Hearn potvrdio je da će Babić opet boksati već u prosincu, no nije rekao protiv koga.

Inače, Babićev je nastup izazvao brojne pozitivne reakcije u Engleskoj, smatraju ga zabavnim i zanimljivom:

– Uzbudljiv je borac, napravi ono što najavi, priča svašta, ali dođe u ring i bori se, i to navijači vole. Babić zabavlja, a boks je zabava, komentirali su komentatori na DAZN-u, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.