Brižni izbornik postao hit, a Vatreni oduševili spontanošću: Držao Vidu da ne padne s autobusa, Rebića spasio od tramvajskih žica

Foto: snimka zaslona HRT

Vatreni su odradili maratonsko putovanje od zračne luke do Trga, trajalo je čak 5,5 sati. Uživali su ali i doveli su se u opasnost jer stajali su na vrhu autobusa i susretali se s tramvajskim žicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, izbornik Zlatko Dalić zato je uvijek bio pribran – on je pridržavao najveselijega od svih, Domagoja Vidu, dok je Antu Rebića u jednom trenutku upozorio da se sagne pri prolasku autobusa kraj tramvajske žice.

Veseo je bio ostatak ekipe, Šime Vrsaljko je u jednom trenutku sišao s autobusa i vozio se na policijskom motociklu.

Na kraju, i Luka Modrić je pokazao koliko je sretan, u jednom je trenutku sjeo na mjesto vozača autobusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.