Brončano odličje za Helenu Dretar Karić i Anđelu Mužinić

Svjetskom prvenstvu u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom, koje se od 8. do 14. rujna održava u Pekingu, hrvatske paraolimpijke Helena Dretar Karić i Anđela Mužinić osvojile su brončanu medalju u konkurenciji parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U polufinalnom susretu Anđela Mužinić i Helena Dretar Karić izgubile su sa 1-3 od kineske kombinacije, a unatoč porazu članice splitskog kluba STKOI Nec moraju biti zadovoljne jer su osvojile prvo ekipno brončano svjetsko odličje za hrvatski stolni tenis za osobe s invaliditetom.

Uz pojedinačno zlato Sandre Paović Hrvatska reprezentacija vraća se iz Pekinga 16. rujna s dva odličja što je najveći uspjeh našeg stolnog tenisa.

Svečani doček naših reprezentativki održat će se u 11 sati u VIP salonu Međunarodne zračne luke Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu nastupilo je 388 stolnotenisačica i stolnotenisača, a hrvatske boje su branile tri stolnotenisačice i dva stolnotenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.