Bruno Petković najvjerojatnije ostaje u Dinamu: Koji je njegov najveći problem?

Zagreb, 30.08.2020. - Utakmica 3. kola Prve HNL Dinamo - Osijek. Na fotografiji Silva De Almeida Igor, Bruno Petković. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Dinamo danas (15 sati) gostuje u Ferdinandovcu u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa, a tamo bi mnogi željeli vidjeti i Brunu Petkovića. Potaknulo je to i prepucavanje preko društvenih mreža u kojemu je domaći stoper zvan Čarli poručio Petkoviću da će ga zaustaviti u kup-dvoboju, pa Petkovićev odgovor da je spreman 30 posto i da se neće dati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zanimljivije od toga je da će Petković, po svemu sudeći ostati u Dinamu, pišu Sportske novosti.

Zadnjih dana o Petkoviću se najviše piše i priča u kontekstu fizičke spreme,prvo je izbornik Zlatko Dalić rekao javno da je Petković na samo 20 posto forme. Zatim je Zoran Mamić u intervjuu SN-u kazao da je Petković jedan od najboljih hrvatskih igrača koje je vidio, ali da nije dovoljno fokusiran na svoj uspjeh.

Sad kad se zna da najvjerojatnije ostaje u Dinamu, očekuje se od njega da bude pokretač Dinama u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.