Brz pronalazak novog posla za Niku Kovača: Zamijenit će drugog Hrvata i velikog prijatelja?

Foto: fah

Kako pišu njemački mediji, Niko Kovač neće dugo biti bez posla. Naime, prije desetak dana Kovač je smijenjen u Bayernu, a mediji tvrde kako slovi za glavnog kandidata za preuzimanje berlinske Herthe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutni trener Herthe je Ante Čović, dobar Kovačev prijatelj.

Hertha se nakon 11 odigranih kola nalazi na razočaravajućem 12. mjestu Bundeslige, iza sebe ima seriju od tri uzastopna bundesligaška poraza i Čovićeva pozicija ozbiljno je uzdrmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.