Za Busquetsa Brazil je najveći favorit za osvajanje naslova, evo tko slijedi!

Reprezentacija Brazila, s kojom Hrvatska u nedjelju igra prijateljsku utakmicu, glavni je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva, smatra španjolski reprezentativac Sergio Busquets.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Favorit broj jedan je Brazil, a kasnije dolazi grupa reprezentacija u kojoj su Njemačka, Španjolska, Argentina i Francuska. Ove momčadi imaju jako dobre igrače, to su velike reprezentacije, a osvoji li prvenstvo neka od njih to neće biti nikakvo iznenađenje”, rekao je Busquets za katalonsku televiziju TV3.

“Nemamo laku grupu (Portugal, Moroko i Iran), ali ako budemo dobri možemo daleko stići”, dodao je.

Nogometaš Barcelone priprema se sa španjolskom reprezentacijom u sportskom centru Las Rozas pored Madrida. Osvrnuo se na svog suigrača iz kluba Lionela Messija koji se priprema s reprezentacijom Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne treba Messiju naslov svjetskog prvaka da bi se znalo da je on najbolji nogometaš na svijetu. On je najbolji tijekom posljednjeg desetljeća i uvijek će ga se ljudi sjećati”, napomenuo je Busquets.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.