Čabraja: Bog nas je malo nagradio; Krznar: Jako smo tromo i sporo ušli

Zagreb,14.08.2021. -Utakmica 5. kola Prve HNL Lokomotiva - Istra .Na slici trener Lokomotive Čabraja Silvijo.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Dinamo je u 15. kolu HNL-a na stadionu u Kranjčevićevoj iznenađujuće poražen od Lokomotive s 1:0, što je četvrta pobjeda tog kluba protiv Dinama u povijesti, a Modrima drugi poraz ove sezone u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Žalit ćemo za ovom utakmicom zbog slabog ulaska. Bili smo teški, spori, tromi, Lokomotiva je dominirala u svemu, bili su brži i čvršći, odlučniji. Ne bih rekao da je tu bila mentalna blokada, dečki su htjeli, ali nisu se mogli pokrenuti. Kada su došli na “radnu temperaturu”, bilo je već kasno. U drugom poluvremenu imali smo priliku da se vratimo u utakmicu, ali neiskorišteni penal nas je, nažalost, gurnuo u ponor. Nismo uhvatili konce u prvom dijelu. To poluvrijeme je odlučilo utakmicu bez obzira na strašno drugo poluvrijeme s jako puno šansi, čak 18 udaraca… S kreacijom možemo biti zadovoljni, ali s realizacijom ne, prokomentirao je poraz trener Dinama Damir Krznar.

Trener Lokomotive Silvio Čabraja priznao je da je njegova momčad imala sreće.

– U prvom poluvremenu Lokomotiva je bila jako dobra, u drugom poluvremenu Dinamo je pojačao ritam i stisnuo nas praktički u naš šesnaesterac. Slabi smo bili na dugim, ničijim loptama. Ipak, korektno smo se branili, a Bog nas je malo i nagradio, tako da smo osvojili sva tri boda. Dinamo je imao u četvrtak tešku utakmicu, pa energetski u prvom poluvremenu nije mogao parirati, bili su potrošeni. Jako su moćni, imaju iznimnu kvalitetu, no prije svega mojim igračima dajem sve zasluge i sve čestitke na želji i zalaganju, kaže Čabraja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.