Čačić: Na kraju moramo biti zadovoljni bodom; Sopić: Dinamo je bio pobjediv

Velika Gorica, 01.04.2023.- Utakmica 27. kola HNL-a Gorica - Dinamo. foto HINA/ Daniel KASAP/ dk

Gorica i Dinamo odigrali su 1:1 u dvoboju 27. kola SuperSport HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvak Dinamo propustio je priliku da protiv posljednje ekipe na tablici poveća prednost na ljestvici. Trener Ante Čačić rekao je kako na kraju moraju biti zadovoljni bodom te je čestitao protivniku.

– Utakmica je bila jako dobra za gledanje, s puno prilika i dinamična s obje strane. Iako smo imali dominaciju, praktički svih 90 minuta, na kraju nismo do kraja iskontrolirali utakmicu jer nam je Gorica napravila dosta neugodnih situacija. Kad smo poveli 1:0 trebali smo biti malo mirniji, a na kraju nas je “nagradio” eurogol Mitrovića, rekao je trener Čačić.

– Bod je taj koji se piše. Malo se napravio pritisak da moramo osigurati prvenstvo deset kola prije kraja, moramo ići iz utakmice u utakmicu. Ova utakmica je za Goricu puno značila, dali su sve od sebe, čestitam im na zasluženom bodu. Vidi se da nam nedostaju igrači koji mogu oplemeniti završnicu akcija, ali moramo odati priznanje i domaćoj ekipi koja se dobro branila. Nakon 1:1 moramo biti zadovoljni bodom, rekao je strateg Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Gorice Željko Sopić smatra da je njegova momčad mogla do sva tri boda.

– Bod protiv Dinama, koji je imao svoje šanse i koji je vrhunska momčad, naravno da je dobar, ali u ovom trenutku meni osobno je premalo. Mogla je utakmica otići na njihovu stranu, ali da smo prvi zabili gol vjerojatno bi otišla na našu stranu. Sve u svemu mislim da je danas Dinamo bio pobjediv, rekao je Sopić.

– Dečki su hrabro odigrali, dali sve od sebe, i potpuno sam uvjeren da ćemo s ovakvom igrom doći tamo gdje želimo. Dečki su željeli tu pobjedu, bacali se na glavu, nije išlo. U svemu tome moramo biti realni jer je Dinamo mogao prije riješiti utakmicu. Nemam što dečkima zamjeriti, oni koji su bili na terenu dali su sve od sebe i ja im na tome čestitam, izjavio je trener Gorice, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.