Čačić uoči polufinala Kupa: Nema razloga za paniku

Foto: fah

Nogometaši Dinama u srijedu od 17.30 sati u Šibeniku igraju polufinalnu utakmicu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj na Šubićevcu najavio je trener Dinama Ante Čačić, koji se nalazi pod pritiskom zbog slabijih rezultata i predstava Modrih u posljednje vrijeme.

– Imali smo dosta reprezentativaca koji su dosta i participirali u svojim selekcijama, a sad smo opet u ritmu koji ne možemo preskočiti. Unutar osam dana imao tri utakmice i to sve tri vrlo zahtjevne, rekao je Čačić u najavi utakmice.

Kazao je da ima problema u momčadi od ranije, nema Dine Perića, Brune Petkovića i Boška Šutala, a upitan je nastup Luke Ivanušeca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrači moraju biti svjesni odgovornosti”

– Što god bilo, nemamo se pravo odricati našeg cilja, a to je dvostruka kruna. Šibenik je respektabilan domaćin, dobili su nas u HNL-u, igrali dobro u Osijeku, pa sjajno drugo poluvrijeme protiv Hajduka. Ali naše ambicije su jasne, igrači moraju biti svjesni odgovornosti, biti na maksimumu i doći do finala, dodao je Čačić.

Priznao je kako u posljednje vrijeme nisu učinkoviti, ali da nema razloga za paniku.

– Nema razloga za paniku, devet kola prije kraja imamo sedam bodova prednosti nad najbližim pratiteljem Hajdukom, očekujem da će momčad uspješno odgovoriti svim zadacima do kraja sezone, zaključio je Čačić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.