Čačić uoči ždrijeba u Parizu: Nitko se neće veseliti da dobije Hrvatsku u svojoj skupini

Zagreb, 22.9.2015.- Novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Èaèiæ u utorak je objavio i svoj prvi popis igraèa na koje raèuna u posljednjim dvjema utakmicama skupine H kvalifikacija za EURO 2016., protiv Bugarske 10. listopada u Zagrebu i Malte 13. listopada u Ta'Qaliju. foto HINA/ Denis CERIÆ/ ua

U subotu u 18.00 sati u Parizu će se održati ždrijeb Europskog nogometnog prvenstva 2016. Među 24 reprezentacije koje će se boriti za naslov najbolje reprezentacije Europe je i Hrvatska. Našu delegaciju u glavnom gradu Francuske predstavljat će izbornik Ante Čačić i predsjednik Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Čačić u razgovoru za HRT otkrio je svoje dojmove i očekivanja od ždrijeba:

“Važno je da smo ovdje, da ćemo sutra biti u ‘šeširu’. Nitko se neće veseliti da dobije Hrvatsku u svojoj skupini. Vjerujem i siguran sam da će naša reprezentaciji biti na nivou na kojem je bila u samoj završnici kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo. I utakmica protiv Rusije pokazala je da imamo zavidni fond kvalitetnih igrača koji igraju u ozbiljnim ligama, tako da ne bi smjeli strepiti od bilo koje skupine”, rekao je Čačić.

Hrvatski izbornik naglasio je da ne bi htio biti u skupini domaćina, te da Hrvatska mora biti oprezna i svakoga respektirati. Hrvatska se nalazi u drugoj jakosnoj skupini dok su u prvoj skupini: Španjolska, Njemačka, Engleska, Portugal, Belgija i domaćin Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ako trebam odabrati nekoga iz prve jakosne skupine onda je to Portugal”, dodao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.