Carrillo iznenađen pitanjem: Ne, nisam podnio ostavku, neću napustiti momčad

Foto: fah

Hajduk je poražen od Rudeša 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, nisam podnio ostavku, neću napustiti momčad. Ono što želim reći je da imam više informacija nego vi, moj ugovor je važeći, i ne mogu učiniti ništa u vezi toga. Ako vodstvo kluba misli da ne zaslužujem ovu poziciju, odluka je na njima, a meni kao treneru je da radim i mislim na sljedeću utakmicu. Mislio sam da će prvo pitanje biti kako sam vidio utakmicu”, rekao je trener Joan Carrillo.

“U drugom poluvremenu Rudeš nije dobio utakmicu nego smo je mi izgubili. Na poluvremenu sam rekao da utakmica nije gotova, da moramo imati jasan stav da zabijemo i treći, četvrti gol… Imali smo neke prilike… Nisu mi se svidjele neke pojedinačne greške, greške mogu oprostiti, ali stav poput gubitka lopte, bez stava, to me ražalostilo”, poručio je.

“Moramo tražiti oprost od naših navijača, oni su ti koji nam mogu suditi, oni su jasno pokazali što misle. Želim ponovno tražiti njihov oprost. Nakon što smo ispali iz Europe, nakon serije loših rezultata možda je teško imati vjeru u momčad, no mi smo praktično ista momčad. Ovo nije pitanje taktike, probali smo sve, čak i s mladim igračima Teklićem i Delićem…”, poručuje Carrillo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da je u stanju podići momčad jer je isti onaj trener kao prije mjesec ili mjesec i pol dana.

A ima li podršku igrača?

“Kad bih bio svjestan da jedan igrač ne bi vjerovao meni kao treneru, ja bih sam otišao, zato što uvijek pokazujem lice, ne skrivam se, takav sam, lice u lice. Nisam od nekih koji govori laži, osoba sam koja uvijek gleda pravo. Mislim da nema takvih igrača, svi igrači vjeruju u mene i moje ideje. Kad bih to primjetio, ja bih bio prvi koji bi otišao, ali to nije slučaj”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.