Čeferin oštro o novoj ideji Superlige: Očito žive u paralelnom svijetu!

uefa
Foto: fah

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin izjavio je na nogometnom poslovnom summitu koji je organizirao Financial Times da održavanje svjetskih prvenstva svake dvije godine nema smisla, a do tog zaključka pomalo dolazi i FIFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Razgovarao sam s predsjednikom Fife Giannijem Infantinom o tome jučer. Ne možemo dozvoliti da nogomet zaostaje na drugim kontitentima, ali moramo biti u svemu zajedno i ne dozvoliti nanošenje štete europskom i južnoameričkom nogometu. Što se mene tiče, od toga neće biti ništa, rekao je Čeferin.

Iz Fife zasad nisu komentirali odustajanje od ideje od SP-u svake dvije godine.

Čeferin se okomio i na moguće novo formiranje Superlige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema medijskim napisima, Real Madrid, Barcelona i Juventus i dalje nisu odustali od te ideje.
– Prvo su krenuli s tim za vrijeme pandemije, a sada čitam da planiraju predstaviti novu ideju u vrijeme rata. Što još mogu reći o tim ljudima? Očito žive u paralelnom svijetu. Kada mi spašavamo igrače, oni razmišljaju o tome. Mogu to predstaviti kao lijepi projekt, davati manjim klubovima novce, ali to je potpuna nebuloza i to oni znaju, zaključio je Čeferin, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.