Červar: ‘Što bih dao da ja imam jednu Ćamilu u svojoj ekipi, takvog šutera…’

epa08145111 Head coach of Croatia Lino Cervar reacts during the EHF Handball Men European Championship match between Croatia and Czech Republic in Vienna, Austria, 20 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Hrvatske rukometašice podsjećaju na Portugal i hrvatsku sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo isto bez boda došli sa zadnjeg Eura. Moji su dečki napravili rekord koji nitko nikad neće oboriti, ma ni u jednom sportu. Pa mi smo bili čak i iza Izraela godinu ranije u Švedskoj, a onda u godinu i pol postali svjetski i olimpijski prvaci. To se neće ponoviti nikada više. Naše su djevojke već sada napravile ogroman pomak i stvarno im kapa dolje “, kaže Lino Červar za 24sata.

“Neće taj poraz od Francuske ništa pokvariti, one su bile bolje. Možda su naše cure počele misliti da mogu baš svakoga dobiti, a možda su trebale više u glavama ostati kao potpuni autsajder. Mi smo, kada usporedimo uvjete, bili goloruki u toj utakmici. Ne možemo se uspoređivati s Francuskinjama, Norvežankama, Šveđankama, Dankinjama, koje imaju dvorana koliko hoćete, to je kao dan i noć. Pa jedna Nizozemska uložila je milijarde u sport, a mi smo je bez rukometnog doma, za koji ne znam što još moramo napraviti da ga dobijemo, pobijedili! Što? Da odemo iz svemira? Evo, čuo sam da su djevojke prije nego su otputovale u Danskoj morale iseliti iz Doma sportova u Kutiju šibica. To je sramota”, ističe Lino.

“Oduševile su me sve, počevši od Ćamile pa do svih ostalih. Znate što, ekipa koja ima Ćamilu ne može biti autsajder. Joj, što bih dao da ja imam jednu Ćamilu u svojoj ekipi, takvog šutera…”, kaže Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.