Čestitke za Rakitića: Na 29. rođendan potpisao novi ugovor s Barcelonom

Foto: Twitter

Na svoj 29. rođendan, Ivan Rakitić potpisao je novi ugovor s Barcelonom do 2021. godine. U ugovoru je i odštetna klauzula od 125 milijuna eura, koliko će zainteresirani klub morati platiti želi li dovesti hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po starom ugovoru zarađivao je oko četiri milijuna eura po sezoni, a detalji novog ugovora još se ne znaju.

Naš reprezentativac u Barcelonu je došao u ljeto 2014. godine iz Seville za 18 milijuna eura, a u 145 nastupa za klub zabio je 23 gola uz 18 asistencija.

Uslijedio je čitav niz čestitki na društvenim mrežama – i zbog rođendana i zbog potpisivanja novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.