Cijelu karijeru obilježile ozljede: Niki Kranjčaru ugrožen nastavak karijere?

Foto: snimka zaslona

Kako smo već pisali bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, bivši kapetan Dinama i nogometaš Hajduka, teško je ozlijeđen. Pauza uzrokovana ozljedom bit će nažalost ipak puno duža nego što su mislili najgori pesimisti, čak šest mjeseci.  Trene Rangersa Mark Warburton potvrdio je, nažalost, takvu informaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, hrvatski nogometaš (32) ozlijeđen je prošlog mjeseca, ozlijedio je koljeno, nakon liječničkog pregleda koji je obavljen danas, potvrđeno je da je Nikino koljeno teško oštećeno i da je zapravo sam nastavak karijere došao u pitanje.

Odmah nakon što smo dobili liječnički nalaz, Niku smo prebacili u London gdje će ga odmah operirati tamošnji vrhunski kirurg”, izjavio je danas trener Rangersa. Kranjčara čeka najmanje šest mjeseci rehabilitacije. Svi u klubu smo užasno razočarani jer dobro znamo koliko je Niko naporno radio. Vjerojatno ćemo u siječnju tražiti zamjenu za Niku jer nam je kvalitetna zamjena na Nikinoj poziciji neophodna“, rekao je trener Rangersa. Taman kad se Niko malo “pribrao”, počeo igrati onako kako zaista zna igrati, bio na putu povratka ozbiljnom nogometu, neki su čak spominjali da bi se mogao vratiti u Dinamo, došlo je do teške ozljede koja dovodi u pitanje nastavak njegove karijere.

Inače, Niko Kranjčar potpisao je ovog ljeta dvogodišnji ugovor sa slavnim škotskim klubom. Vrlo se dobro snašao u Škotskoj, no, kao rijetko koji nogometaš Niko je tijekom karijere imao problema s ozljedama, zbog ozljeda je propustio Svjetsko prvenstvo prije dvije godine u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.