Čilić je dao sve od sebe na Wimbledonu, a onda ga je Titova unuka Saša Broz napala: ‘Toliko o tri i pol žulja…’

Foto: snimka zaslona

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić zbog problema s velikim žuljem na lijevom stopalu, nije mogao u finalu Wimbledona pružiti svoju najbolju igru te je uvjerljivo izgubio od Švicarca Rogera Federera sa 3-6, 1-6, 4-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrao je Marin, i nije htio odustati, iako je bio svjestan da ne može dati svoj maksimum.

“Više od poraza boli činjenica što nisam mogao dati svoj maksimum. Znam koliko sam truda i rada uložio da dođem do ovoga trenutka, pogotovo posljednjijh mjeseci. Ti osjećaji su kulminirali tijekom meča i zato ih nisam mogao suzdržavati, ali pokušavao sam smoći snage da dam sve što mogu i da se borim do kraja”, rekao je Čilić.

No, nekima je ova Marinova borba očito ‘teško pala’. Saša Broz, unuka Josipa Broza Tita, smatra da je Čilić dramatizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovako izgleda stopalo balerine. Ne bilo koje već gotovo svake !! Cijelu karijeru šute i trpe i ne lijepe fotografije ozljeda okolo tražeći da im se ‘oprosti’ uspjeh ili pad!! Drago društvance, ovo znam iz prve ruke, odnosno noge. Toliko o tri i pol žulja koja nam upravo trljaju o nos iz Wimbledona!!”, napisala je na svom Facebook profilu.

Čemu napadi na Marina Čilića kad se on sam nije ni na što žalio prije meča, naprotiv, skrivao je to od javnosti, iako su problemi sa žuljevima počeli još pred kraj meča s Querreyom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pred kraj meča s Querreya sam počeo osjećati žulj ispod palca na lijevom stopalu. Bilo je i krvi, pokušali smo to riješiti s fizioterapeutima koji su mi puno pomogli. Ipak, tijekom meča osjećao sam bol svaki put kada bih se oslonio na svoje lijevo stopalo. Zbog toga nisam bio dovoljno brz, nisam se mogao dobro namještati na loptu, kasnio sam u svakoj reakciji, a u meču protiv Rogera morate biti na vrhuncu svojih mogućnosti”, opisao je Čilić nakon meča.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.