Čilić bi pobjedom protiv Ramosa postigao dvije velike stvari: Postigao bi rezultat karijere i ostvario najveću zaradu

Foto: Twitter

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju pobjedom nad Steveom Johnsonom 7:6, 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za polufinale igra sa Španjolcem Albertom Ramosom. Ako ga pobijedi postat će najuspješniji hrvatski tenisač u povijesti kad se gleda zarada od turnira, ali i ući među četiri najbolja tenisača na svijetu jer bi preskočio Alexandera Zvereva na četvrtom mjestu.

Preskočio je Gorana Ivaniševića u trenutku kad je ušao u četvrtfinale i zaradio 142.660 dolara.

Ukupno je u karijeri Marin Čilić na turnirima zaradio 20 milijuna dolara (20,020.667) te iza sebe ostavio Ivaniševića koji je od turnira zaradio 19,878.007 dolara. Slijedi Ivan Ljubičić s 10,181.121 te Ivo Karlović s 8,757.599 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.