Čilić samokritičan: Nisam odigrao pravi meč!

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić rekao je nakon poraza od Davida Ferrera u osmini finala Roland Garrosa da mu je najviše žao što nije odigrao pravi meč, ali da je ukupno gledano zadovoljan svojim nastupom u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećao sam se fizički svjež, no totalno sam zakakazo u završnicama poena. Bilo je barem 20-ak poena koje sam samo trebao završiti, pa sam sve prosipao u zadnjem udarcu. Jednostavno, nisam imao koncepciju kako završiti poen”, izjavio je u ponedjeljak Čilić za internetski portal jedinog hrvatskog teniskog magazina (revija-tenis.com).

Bio je to Čilićev treći nastup u osmini finala na Roland Garrosu i treći poraz u tri seta.

“Najviše mi je žao što nisam odigrao pravi meč, no ukupno gledajući s nastupom mogu biti zadovoljan. Odigrao sam tri odlična meča, malo vratio izgubljeno samopouzdanje što mi daje nadu da ću na travnatoj podlozi, od koje dosta očekujem, biti na najvišoj mogućoj razini”, zaključio je Marin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić će do nastupa na travi u Wimbledonu zaigrati na turnirima u Stuttgartu (8-14. lipnja) i londonskom Queen’s Clubu (15-21. lipnja).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.