Čilić vjeruje da je u top-formi i da će nastaviti pobjeđivati, Đoković priznao da mu je ovo težak poraz

Foto: fah

Borna Ćorić i Marin Čilić danas su postali osvajači dva najveća travnata turnira u predigri za Wimbledon, oba iz kategorije ATP 500.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nastojao sam mentalno ostati u igri iako je bilo teško. Ali užitak mi je igrati ovdje, pred ovom sjajnom publikom”, poručio je Marin i izazvao ovacije na tribinama Queen’s Cluba.

“Vjerujem da sam trenutno u top-formi i da ću nastaviti pobjeđivati. Trebala mi je ova pobjeda za podizanje samopouzdanja ususret Wimbledonu. Hvala još jednom ovoj divnoj publici i želim im poručiti da ću se nastaviti vraćati ovdje!”, poručio je.

Kako je reagirao Novak Đoković?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram čestitati Marinu na veličanstvenom tjednu i sjajnoj pobjedi. Ovo je težak poraz za mene, ali drago mi je da sam došao do finala. Nažalost, zbog ozljede je prošao 51 tjedan otkad sam zadnji put igrao finale nekog turnira.”, rekao je nekadašnji ‘broj 1’.

“Marin je uspio spasiti moje meč-lopte i vratiti se u meč, zaslužio je ovu pobjedu!”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.