Ćiro komentirao Kovačića, Kramarića i Petkovića

Foto: fah

Ćiro Blažević u zadnje je vrijeme kritizirao Matea Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kovačića sam kritizirao! Baš njega, a ne onoga maloga desnoga beka, Jedvaja. Kritizirao sam Kovačića je za njega znam što i koliko može. Znaš tko je on? On je jedan od najvećih talenata u povijesti ovoga podneblja! I kad bi on davao učinak u odnosu na svoj kapacitet, bio bi drugi Modrić”, rekao je Ćiro za Večernji list.

“Kramarić je evidentno – genijalac! Kakav je sada gol zabio, kakav lažnjak ima! Pa njegov je lažnjak najuvjerljiviji lažnjak na svijetu! Ali ne mogu mu oprostiti jedan detalj u utakmici s Francuzima. Mi bismo pobijedili Francuze da on nije bio egoist; sjetite se te situacije kada on predribla čovjeka i vidi svoga suigrača na penalu, samoga, i ne da mu loptu! Da sam mu ja trener, znaš koliko bi on puta morao gledati tu situaciju! Da bi u zemlju propao od srama”, ističe.

Komentirao je i Brunu Petkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“A on je najbolji centarfor na svijetu! On s onakvom morfologijom u stanju je izj….ti trojicu-četvoricu na malom prostoru, on ima dominaciju u zraku, on je pobijedio silu teže, a on daje k…c! Ma, takvu vrstu igrača mora voditi trener tiranin”, zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.