Hrvatski rukometaš Ivan Čupić kritizirao EHF: ”Zašto postoje drugačiji kriteriji, onda ne treba ni igrati”?

Foto: fah

EHF je otkazao dvije utakmice skopskog Vardara u rukometnoj Ligi prvaka, a čemu se oglasio i bivši hrvatski rukometni reprezentativac, Ivan Čupić, koji se od hrvatskog dresa oprostio prije više od dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljni hrvatski rukometaš kritizirao je EHF zbog ”dvostrukih kriterija’

“Radimo, treniramo i ovisimo o nekome i situaciji. To nema puno smisla. Ne treba onda nikako ni igrati, jer sve ovo dovodi u pitanje regularnost natjecanja”, rekao je Čupić, te je dodao:

Razumijem situaciju, ali bili smo u karanteni, a sada nismo i trebamo igrati. Budućnost može bez 11 rukometaša u Koprivnici, a ostali ne. Zašto postoje dvostruki (drugačiji) kriteriji”, zaključio je hrvatski rukometaš i igrač Vardara, Ivan Čupić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.