Ćiro komentirao smjenu izbornika: Vi Srbi ste skloni svačemu, a narod je iznad svih

Foto: fah

Srpska nogometna reprezentacija prolazi čudne stvari iako im se momčad uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, predsjednik saveza Slaviša Kokez smijenio je izbornika Slavoljuba Muslina nakon što je ovaj izborio nastup u Rusiji, pa je ovu situaciju komentirao Miroslav Ćiro Blažević.

“Ne mogu vjerovati. Nije valjda toliko lud. Vi Srbi ste skloni raznim zaje***, ali ovo prelazi sve granice. Takve stvari se ne rade. Narod je iznad svih”, kaže Ćiro za Kurir.

“To je jedna anomalija, a vi Srbi ste skloni svemu tome. Radili ste vi slične stvari u povijesti”, poručio im je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što bi mogli napraviti u Rusiji?

“S obzirom na to što se sve kod vas radi, mogli biste ekspresno se vratiti kući. Srbija ima kvalitetu, ali u reprezentaciji vlada velika konfuzija, tako da nisam optimist”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.