Ćiro: Krivi ste vi mediji, stalno ste prozivali Čačića da ništa ne mijenja, sad je počeo mijenjati i kad ne treba

Foto: snimka zaslona

Ćiro Blažević jedan je od onih koji su najčešće kritizirali izbornika Antu Čačića, ali nakon poraza u Turskoj rekao je nešto drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odigrali smo jednu od najboljih utakmica! Što da vam kažem, tužan sam zbog poraza, trebali smo pobijediti. Treba li Čačića smijeniti? To nije pitanje za mene, znate koga to treba pitati. Ma, krivi ste vi mediji, stalno ste prozivali Čačića da ništa ne mijenja, sad je počeo mijenjati i kad ne treba”, rekao je za Sportske novosti.

Osim toga komentirao je i izjavu Luke Modrića da se nešto mora promijeniti jer nema naboja.

“Luka Modrić je sam sebe demantirao svojom predstavom. Bio je maestralan, odigrao fantastično. Pokazao je da naboja još uvijek ima, mislim da to nije problem”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže i da vjeruje da ćemo se plasirati na Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji jer imamo jako dobru momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.