Čitatelji Marce smatraju Hrvatsku prvim potencijalno najvećim iznenađenjem Svjetskog prvenstva?!?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija je na djelomično uspješnoj američkoj mini turneji, bez obzira na poraz od Perua, pokazala da ima kvalitetu za ozbiljan rezultat na Svjetskom prvenstvu. Naime, Vatreni su u pričuvnom sastavu, bez više od pola momčadi, svladali Meksiko i tako još jednom potvrdili snagu svoje klupe, što je izuzetno važno kad je turnirski tip natjecanja u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na vrhunska imena koja igraju u hrvatskom dresu prema kladionicama Hrvatska ne spada u sam vrh favorita Svjetskog prvenstva te su Vatreni tek deseti.

No, ima i onih, i nema ih malo, koji vjeruju u moć hrvatske nogometne reprezentacije, tako iz zemlje bivših svjetskih i europskih prvaka dolaze pohvale na račun Vatrenih. Uostalom, tko može tako dobro poznavati kvalitetu hrvatskih nogometaša od onih u čijoj ligi igraju najveće zvijezde hrvatskog nogometa? Rakitić u Barceloni, Modrić i Kovačić i Realu, Vrsaljko u Atletico Madridu, Halilović u Las Palmasu….

Foto: Snimka zaslona

Španjolska Marca provela je anketu na svojoj internetskoj stranici s upitom “Koju reprezentaciju smatrate potencijalno najvećim iznenađenjem Svjetskog prvenstva”?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivi su odgovori brojnih čitatelja. Hrvatska je zadobila veliko povjerenje Španjolaca te je osvojila najveći postotak glasova, 22.46 posto glasača od gotovo 100 tisuća glasova. No, koliko je anketa vjerodostojna pokazuje činjenica da je  Egipat je drugi s 19.40 posto glasova, a Peru je sljedeći s 12.29 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.