Conte održao čudnu presicu: Najavio odlazak, pa se povukao, rekao da bira između kluba i obitelji

Foto: fah

Nakon što je njegov Inter poražen u finalu Europske lige od Seville, Antonio Conte održao je čudnu presicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek ću biti zahvalan na ovoj prilici, ali Inter mora planirati budućnost, sa mnom ili bez mene. Sezona je bila vrlo teška na mnoge načine, moramo se odmoriti i donijeti najbolje odluke za Inter. Nema gorčine, možda imamo drukčije poglede na stvari, ali sve ćemo procijeniti”, rekao je.

“Nešto se dogodilo, nema smisla okolišati. Moramo vidjeti jesu li svi spremni imati još jednu ovakvu sezonu nakon onoga što mi se dogodilo. Imam obitelj i moram odlučiti je li mi u životu prioritet ona ili nogomet. Ako neke situacije utječu na moju obitelj, sve ima svoje granice”, dodao je.

Netko od novinara mu je rekao kako to zvuči kao da se oprašta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Reći ću ono što mislim hladne glave. Važno je sve što radimo da radimo u harmoniji”, dodao je.

“Nema svađe između mene i kluba. Radi se o različitim mišljenjima, o nekim situacijama s kojima sam bio suočen u Interu i koje mi se nisu svidjele. Imam obitelj i moram shvatiti što je prioritet, nogomet ili obitelj, jer ako neke situacije počnu utjecati na moju obitelj, onda nogomet više nije prioritet. Svi imaju svoje limite, moram vidjeti gdje su moji. Razjasnit ćemo situaciju, bez svađe, jer ću uvijek biti zahvalan što sam proveo odličnu godinu u Interu. Ipak, ako mislite da ću otići, neću”, rekao je nakon toga.

Talijanski mediji navode kako je glavni problem anonimno pismo s prijetnjama Conteu, njegovoj obitelji i stožeru, u kojem je bio i metak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad se ta priča pojavila Conteova supruga Elisabetta Muscarello je napisala da je ta priča neistinita.

“Italija je stvarno u lošem stanju kad se ljudi mogu probuditi, napisati što god ih je volja i ne razmišljati o posljedicama”, objavila je tada.

Ipak, navodno je Conte sve pokušao zatajiti od obitelji da je poštedi briga. Upravo zbog toga nikad nije zaboravio nedostatak diskrecije u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.