Ćorić: Stalno sam bio u zaostatku, dao sam sve od sebe, no danas jednostavno nije išlo

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u 3. kolo drugog Grand Slam turnira sezone Roland Garrosa nakon što je u dramatičnom meču poražen od Amerikanca Stevea Johnsona 2-6, 6-7 (8), 6-3, 6-7 (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je posljednje dvije godine igrao u 3. kolu Roland Garrosa, no ovoga puta u tome ga je spriječio Amerikanac Johnson, 26. tenisač svijeta.

Bio je to dvoboj koji je lako mogao otići i na stranu Zagrepčanina koji je drugi i četvrti set izgubio u ‘tie-breaku’ i to nakon što je imao set lopte. Posebno će Borna žaliti za četvrtim setom, gdje je u 13. igri propustio prednost od 6-4.

“Nakon prvih set i pol, gdje nikako nisam uspijevao uhvatiti ritam, u nastavku sam proigrao i to nije izgledalo loše. Najveći je problem što sam stalno bio u rezultatskom zaostatku i hvatao Johnsona. I onda ga uhvatim, pa napravim nekoliko pogrešaka u tie-breaku i izgubim set,” kazao je razočarani Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra kako je malo nedostajalo da meč ode u peti set.

“Moglo je sve lako otići i u odlučujući set da sam zadržao break viška kod 4-2. No, Johnson je jako čvrst, za svaki sam poen mogao puno raditi na terenu, a svaku je pogrešku znao kazniti. No, sve u svemu, izuzmemo li prvih set i pol, odigrao sam solidan meč. Dao sam sve od sebe, no danas jednostavno nije išlo,” rekao je na kraju Borna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.