Ćosić u Temi dana: Igrači su konačno dobili trenera kojem vjeruju

Foto: snimka zaslona

Gost današnje Teme dane bio je sportski komentator HRT-a Drago Ćosić koji je govorio o nastupu Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, ali i o dočeku u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najveće dostignuće ove reprezentacije je to da smo konačno vratili reprezentaciju navijačima. Zlatko Dalić je napravio nevjerojatne stvari s obzirom da je samo devet mjeseci na klupi reprezentacije. To je podjednako veliko dostignuće kao što su finale i Modrićeva zlatna lopta”, rekao je Ćosić.

“Igrači su konačno dobili trenera kojem vjeruju. Trenera prijatelja, ali istovremenu trenera koji je znao podvući crtu kad nešto nije funkcioniralo kao što je bio slučaj s Nikolom Kalinićom”, objasnio je Ćosić koji je pohvalio Dalićevu dostupnost javnosti i novinarima. “Hrvatska radiotelevizija je svakodnevno pratila Svjetsko prvenstvo i impresivna gledanost je bilo kod svih emisija Zabivake i prijenosa utakmica.”

“Napravili smo sjajne stvari. Ova kuća ima vrhunskih profesionalaca i kad skupi sve glave na jednom mjestu može napraviti čudesne stvari. Odradili smo nevjerojatan posao i ponosan što sam bio na čelu te ekipe ljudi”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.