Cristiano Ronaldo dolazi na Poljud: Hrvatska protiv Portugala u Splitu…

Foto: fah

Pred vratima je i nova reprezentativna sezona. Naime, Vatreni kreću u Ligi nacija protiv najjačih mogućih protivnika. Glede utakmica u Ligi nacija na domaćem terenu Hrvatska će utakmicu 6. kola Lige nacija protiv Portugala 17. studenog igrati u Splitu, na Poljudu. Dakle, Cristiano Ronaldo ipak dolazi u Split, odluka je to Izvršnog odboga Hrvatskog  nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni se tako vraćaju na Poljudu nakon nevjerojatne i spektakularne utakmice te pobjede 3:0 protiv Mađarske u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020, koji je na Poljudu odigran 10. listopada prošle godine. Pun Poljud s ovacijama je dočekao i bodrio Vatrene, a pogotovo kapetana Luku Modrića.

Izvršni direktor HNS-a Marijan Kustić i član Izvršnog odbora Ile Topuzović održali su danas sastanak s predstavnicima Grada Splita, koje je predvodio gradonačelnik Andro Krstulović-Opara, a koji su dali suglasnost za održavanje utakmice u Splitu.

Podsjetimo, Hrvatska će u novoj sezoni Lige nacija igrati u teškoj skupini, u kojoj su još europski prvaci Portugalci te svjetski prvaci Francuzi i Švedska. Liga nacija počinje 5. rujna, dakle, u subotu, a Hrvatska će u Portu igrati protiv reprezentacije Portugala, koju nikad nije pobijedila, pa ni u prijateljskim utakmicama. Tri dana nakon toga Vatreni gostuju u Parizu kod Francuza, ni Francuze Vatreni nikad nisu pobijedili. Ukratko, neće biti lako, pogotovo što u Portu i Parizu neće biti Modrića i Ivana Rakitića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.