Cristiano Ronaldo i dalje u središtu nogometne javnosti zbog događanja u Beogradu

epa09107360 Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the FIFA World Cup 2022 qualifying soccer match between Luxembourg and Portugal at Josy Barthel Stadium in Luxembourg, 30 March 2021. EPA/JOSE SENA GOULAO

Portugalski nogometaš i prva zvijezda posrnulog Juventusa prošlog je tjedna bila u centru svjetske javnosti zbog događaja na utakmici Srbije i Portugala u Beogradu. Dakako, govorimo o Cristianu Ronaldu, kome nije priznat regularan pogodak u samoj završnici kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo u Kataru, pogodak kojim bi Portugal na Marakani slavio pobjedu 3:2. Ronaldo je zbog toga žestoko prosvjedovao, a Portugalcima se ispričao i sudac utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljutiti Cristiano je zbog toga prije konačnog sudačkog zvižduka odlučio napustiti teren te je pritom bacio kapetansku vrpcu, koja je kasnije prodana u humanitarne svrhe. S obzirom na nemile događaje u Beogradu, kojima je najviše kumovao sudac utakmice, mediji su izvukli iz biografije nogometaša Atalante Robina Gosensa navodno neugodne ”činjenice” za reputaciju slavnog Portugalca. Gosens je, kako tvrdi, poslije jedne utakmice Cristiana pitao za razmjenu dresova, no napadač Stare dame je takvu ponudu odbio, što je povrijedilo igrača kluba iz Bergama koji je s tim podatkom odlučio izaći u javnost. Dakako, jednim dijelom i kako bi pridonio čitanosti svoje biografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.