Cristiano Ronaldo ljut na PCR testove: Osjeća se fenomenalno, ali…

Foto: fah

Juventus večeras na svom stadionu u Torinu u velikom derbiju grupne faze Lige prvaka dočekuje Barcelonu. Momčad Andrea Pirla oslabljena će se suprotstaviti ranjenom katalonskom lavu. Naime, dugoočekivanog, barem zasad, dvoboja između Cristiana Ronalda i Lionela Messija neće biti.  Naime, slavni Portugalac i dalje je pozitivan na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je, podsjetimo, izrazio ljutnju zbog PCR testova koji konstantno pokazuju da je pozitivan i nazvao ih je s*anjem, jer se osjeća fenomenalno i spreman za igru. Portugalski reprezentativac petnaest dana nakon što je kod njega potvrđena zaraza i dalje je bez simptoma, ali nikako da dođe do negativnog nalaza testa. Ronaldo je ljut u mjeri da se o tome ne libi preko društvenih mreža izjašnjavati. Cristiano poručuje kako se osjeća dobro i zdravo te da je odmah spreman staviti se treneru na raspolaganje, međutim, od toga neće biti ništa.  Bez negativnog rezultata testa ne može Ronaldo nikuda, pa tako ni na teren.

No tome unatoč ostao je u izolaciji, međutim to ga nije spriječilo da, kako smo već pisali, obuče opremu Stare dame. Obukao je dres Juventusa te je potrčao na traci i zatim uz simulaciju proslave pogotka suigračima uputio poruku:

“Idemo momci, svi zajedno do samog kraja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jednom će valjda i njegov nalaz testa biti negativan…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.