Cristiano Ronaldo napokon negativan na koronavirus: Hoće li već sutra zaigrati?

Foto: fah

Nogometaši Juventusa sutra igraju u gostima protiv Spezije utakmicu šestog kola talijanske Serie A. Naime, Juventus je zapravo pred imperativom pobjede nakon dva neočekivana remija u prijašnjim susretima. Juventus ove sezone nije ni izbliza uvjerljiv kao što je to bio ranijih godina u talijanskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Juventus ima i dobrih vijesti, naime, vraća se najbolji igrač Stare dame, Cristiano Ronaldo, koji je napokon negativan na koronavirus. Iako će Ronaldo biti spreman za igru malo je vjerojatno da će igrati, barem tako tvrdi Andrea Pirlo na današnjoj tiskovnoj konferenciji. Moguće je da ipak uđe u igru.

“On vjerojatno neće sutra igrati od prve minute. Važno je što je ponovo s nama. Znam da je trenirao kod kuće koliko je mogao, ali to nije isto kao kada treniraš s ekipom na terenu. Ima još vremena, ali vjerojatno će ostati na klupi”, rekao je Pirlo te je dodao:

“S druge strane Bonucci će igrati iako je trenirao odvojeno od ostatka momčadi. Chiellini nije još spreman i on će ostati u Torinu jer ne želimo ništa riskirati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.