Cristiano Ronaldo: ‘Ne želim se tetovirati jer ne bih mogao davati krv’

Foto: fah

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo ponovno je morao odgovarati na jedno te isto pitanje. Naime, s obzirom kako većina nogometaša na svom tijelu ima barem jednu tetovažu nekim novinarima nije jasno zašto to isto nema Ronaldo, iako je Portugalac o tome govorio u više navrata, morao je očito sve ponoviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, za razliku od primjerice bivšeg engleskog reprezentativca Davida Beckhama, koji je itekako pretjerao kad su tetovaže u pitanju, Ronaldo nema niti jednu, niti ih žei imati. Odgovor Ronalda je vrlo jednostavan:

“Više puta sam govorio o tome i zanimljivo je što to ljude uopće zanima. Ne želim se tetovirati jer u tom slučaju ne bih mogao davati krv. Ovako nemam tetovaža i često dajem krv kako bi pomogao onim najugroženijima”, rekao je sjajni nogometaš Juventusa te je poslao jasnu poruku:

“Mislim da bismo svi trebali davati krv jer nikada ne znate čiji život možete spasiti. Kada se tetovirate morate čekati najmanje pola godine da možete opet dati krv, a ja to ne želim jer je to predugo za čekanje…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.