Cristiano Ronaldo o najvećem rivalstvu posljednjeg desetljeća: ‘Zbog Lionela Messija i ja sam postao bolji igrač’

Foto: fah

Rivalstvo između Argentinca Lionela Messija i Portugalca Cristiana Ronalda traje više od jednog desetljeća, a posebno je bilo intenzivno dok su oba sjajna nogometaša igrala u španjolskoj ligi, jedan za Barcelonu, drugi za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Messi ostao u Španjolskoj Ronaldo je otišao u Italiju, u Juventus. No, rivalstvo je ostalo.  Priznao je to i Cristiano Ronaldo, koji je u srijedu za portugalsku televiziju kazao kako je njegovo rivalstvo s Messijem koje traje godinama od njega napravilo boljeg igrača. Ronaldo tvrdi da voli pravu, zdravu konkurenciju.

Divi se Messiju…

”Divim se karijeri koju je stvorio, a cijenim što je on pri mom odlasku iz Španjolske rekao da mu je žao jer je i on cijenio naše rivalstvo”, kazao je Cristiano Ronaldo za portugalski TVI nakon čega je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Naše je rivalstvo posebno, ali nije neobično, ali i Michael Jordan je imao rivalstva u košarci. U Formuli 1 su bili Ayrton Senna i Alain Prost. Svima njima je zajedničko da su bili zdravi rivali.”

I Cristiano Ronaldo i Lionel Messi po pet su puta osvajali  Ballon d’Or.

”Ne sumnjam u to da mi je Messi pomogao da postanem bolji nogometaš, kao i ja njemu. Kada osvajam trofeje, mora ga to mučiti, isto kao što mene muči kada on osvoji nešto”, priznao je portugalski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Profesionalizam prije svega…

”Logično je da imamo sjajan profesionalni odnos jer smo dijelili velike trenutke u posljednjih 15 godina. Nikada nismo večerali zajedno, ali ne znam zašto ne bismo jednom u budućnosti i to napravili”, zaključio je Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.