Cristiano Ronaldo u sve većim problemima: Nedužnost će dokazivati na sudu, izgubio glavnog sponzora, padaju dionice kluba…

Foto: snimka zaslona

Kako pišu britanski i njemački mediji Cristiano Ronaldo u sve je većim problemima… Naime, nastavlja se priča glede optužbi za silovanje. Jedan od najboljih nogometaša svijeta svih vremena svoju će nedužnost morati dokazivati na sudu, a radi se o optužbama za silovanje manekenke Kathryn Mayorge 2009. Odvjetnik slavnog Portugalca tvrdi kako su dokumenti njemačkog Der Spigela ”potpuna fabrikacija.” No, javnost portugalskom reprezentativcu sve manje vjeruje, iako je iza njega u potpunosti stao Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je čak i izgubio svog najvećeg sponzora, Nike, padaju i dionice kluba. Prema pisanju talijanskih medija vrijednost dionica pala je sa 1.52 eura, naime, takva je vrijednost bila prije čitavog ovog skandala, danas je njihova vrijednost 1.14 eura.

Sve je, dakle, krenulo nizbrdo po Ronalda nakon što je Kathryn Mayorga devet godina nakon događaja izašla u javnost s optužbama o silovanju. Kako tvrdi, Ronaldo joj je navodno isplatio 375.000 dolara za šutnju, odlučila je javno progovoriti jer ju je, kako kaže, mučilo koliko je žena još proživjelo isto pa je odlučila podijeliti što joj se navodno dogodilo.

”Nakon što me silovao mi se ispričao. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, no ne zna za ovih 1 posto”, kazala je Mayorga u intervjuu za njemački Der Spiegel, Nakon takvih optužbi odvjetnici Cristiana Ronalda najavili su tužbu protiv novina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mayorga je dodala:

”Novac sam iskoristila za svoje liječenje. Pa jesam li ja to trebala plaćati!? Silovao me…” Navodno su prije nagodbe odvjetnici Cristiana Ronalda unajmili privatne detektive da je prate i iskopaju nešto što bi je diskreditiralo, motrili su joj kuću i brojali kazne za parkiranje.

Cristiano Ronaldo, očekivano, sve odlučno demantirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nisam silovatelj, silovanje je gnjusan zločin, suprotno svemu što jesam i u što vjerujem. Mirne savjesti čekam kraj bilo koje istrage.”

Ronaldo je u prošlosti bio suočen s istim ili sličmim optužbama, i to iz vremena kada je igrao za Manchester United…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.