Cristiano Ronaldo zadovoljan sezonom, iako u Juventusu razloga za zadovoljstvo nemaju

Foto: fah

Bez obzira što je Juventus doslovce u posljednji tren osigurao plasman u Ligu prvaka Cristiano Ronaldo je zadovoljan. Naravno, postavlja se pitanje hoće li ostati u Juventusu, a prema svemu sudeći hoće. U svom obraćanju preko Instagrama Ronaldo je izrazio zadovoljstvo, između ostaloga i zato što je uspio postati najbolji strijelac Serie A s 29 postignutih golova. Osobni rekordi, osobni uspjesi Ronaldu su oduvijek jako bitni, pa čak se ponekad čini i bitniji od rezultata momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Život i karijera svakog vrhunskog igrača sačinjeni su od uspona i padova. Godinu za godinom borimo se s fantastičnim momčadima, izvrsnim igračima i ambicioznim ciljevima, pa uvijek moramo davati maksimum kako bismo se zadržali na razini izvrsnosti.Trofeji za kup, superkup i za najboljeg strijelca Serie A me ispunjavaju srećom, posebice zbog teškoća koje ih prate u zemlji u kojoj nije lako pobjeđivati. S tim sam uspjesima ostvario cilj koji sam si zadao prvog dana po dolasku u Italiju: da osvojim prvenstvo, kup i superkup, ali i da budem najbolji igrač i najbolji strijelac u ovoj nogometnoj zemlji punoj sjajnih igrača, velikih klubova i sa svojom nogometnom kulturom”, napisao je Cristiano Ronaldo.

Juventus je, kako smo već pisali, do posljednjeg kola strahovao za plasman u Ligu prvaka, na kraju je osvojio četvrto mjesto, a do Lige prvaka je došao samo zato što je kiksao Napoli. Ronalda ugovor sa Starom damom veže još jednu godinu, a u medijima se sve više nagađa o njegovoj budućnosti, Ronalda se povezuje s brojnim klubovima. Jedan od njih je i lisabonski Sporting gdje je i počeo svoju seniorsku karijeru. Međutim, od toga neće biti ništa, bez obzira što je Sporting osvojio naslov prvaka Portugala te će igrati Ligu prvaka.

To je potvrdio i agent slavnog portugalskog nogometaša, Jorge Mendes, koji je istaknuo da je njegov klijent ponosan zbog Sportingovog naslova, no da njegov nogometni planovi trenutno nisu povezani s portugalskom ligom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cristiano je ponosan na naslov koji je osvojio Sporting, što je i javno pokazao. Ali trenutno njegovi nogometni planovi nisu povezani s Portugalom”, rekao je Mendes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.