Čudesni Mandžukić se vraća: Trener Allegri odmah krenuo s pohvalama

Foto: fah

Mario Mandžukić već sada se vraća na teren. Strahovanja da će morati pauzirati čak nekoliko mjeseci nisu se ostvarila, tako da će Mandžukić biti spreman za subotnju utakmicu Juventusa protiv Parme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Massimiliano Allegri otkrio je nekoliko detalja.

“Vratit će se u napad, a na meni je odluka tko će započeti utakmicu uz njega i Ronalda. Bit će to netko od Dybale, Bernardeschija ili Douglasa Coste”, otkrio je Allegri.

Juventusu je Mandžukić doista nedostajao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Normalno je zeznuti utakmicu ili dvije kroz cijelu sezonu. Teško je uvijek pobjeđivati, a u Bergamu smo bili bez Mandžukića, napadača koji razvuče protivničku momčad. U toj utakmici je naše kretanje bilo loše i puno pogrešaka”, objasnio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.