Dalić: ‘Dinamo treba žaliti za pobjedom, no namjerio se na pravog rivala’

Foto: fah

Utakmicu Dinama i Šahtara koja je završila 3:3 uživo je gledao i izbornik Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Impresioniran sam sjajnim ugođanjem, bila je to utakmica dva zaista dobra protivnika, s time da je Šahar igrao puno bolje nego u Harkivu. Dinamo je vodio 3:1, mislilo se da je to gotovo, ali u nogometu nikad nije gotovo dok se igra. Došlo je do popuštanja koncentracije i dogodilo se što se dogodilo. Dinamo treba žaliti za pobjedom, no namjerio se na pravog rivala. Dinamo je sjajno radio, pogotovo u prvom poluvremenu, po desnoj strani gdje Šahtar nije imao rješanje za Theophilea koji se kao stoper ubacivao na bok i pravio razliku. To je Bjelica napravio sjajno, Stojanović je ulazio unutra i otvarao prostor Theophileu, tako su dali prvi gol. No, gosti su vidjeli gdje curi i korigirali to u drugom dijelu”, rekao je za Sportske novosti.

Hvalio je Taisona za kojeg kaže da je za Real ili Barcelonu.

“Livaković je obranio dvije-tri gotovo mat situacije, Petković je isto tako bio odličan, napravio nekoliko dobrih primanja, a i cijela ekipa je bila jako kvalitetna. Petlković je igrao što i cijelu sezonu, pogotovo u Ligi prvaka gdje su jači suparnici. Opet je demonsrtirao da mu je teško uzeti loptu, da je jak u duelu. Njegovi suigrači u klubu to koriste jer oni su svaki dan skupa na treningu, jako dobro znaju njegovu kvalitetu, razumiju se. Izvrsna je mantinela, ima fantastičan zadnji pas”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bjelica si nema što zamjeriti, posložiio se sve skupa. U nekim trenucima Šahtar je imao dominaciju koja nije bila realizirana, Dinamo je bio u bloku. Nogomet je pokazao svoje čari, nikad nije gotovo, ne smiješ se opustiti ni u 95. minuti. Malo je popustila koncentracija, to je dobra škola svima nama za ubuduće. Što trener tu može? Ne puno. Pokušvam vikati, savjetima nešto korigirati, ali dogodi se taj centaršut, pa kazneni udarac…”, dodaje.s

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.